VOZIO SAM SE IZ DOSADE PO GRADU I OBILAZIO ONA LJUBAVNA MJESTA

7

Vozio sam se iz dosade po gradu i obilazio ona ljubavna mjesta gdje se parkiraju sa autima. Ugldao sam auto mog prijatelja svo zamagljeno i kako se drma.Znao sam da ima SEKS sa djevojkom i namjerno sam uperio svjetla i poceo svirati. Kada su se spakovali samo sam u rikvercu otisao tako da nema pojma ko je ,.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ginekologu je dodijalo šarati po ženskim spolnim organima i odluči, da će otići raditi za automehaničara. Dođe do prvog automehaničara i objasni mu svoj položaj.
-Dobro !, odvrati mehaničar.
-Evo, ovdje imaš jednu mašinu. Ako je budeš znao rastaviti, tvoja je plaća 6.000 kuna, ako je budeš u stanju ponovno sastaviti, imati ćeš 10.000 kuna plaće.
Ginekolog s uspjehom rastavi i sastavi mašinu, a mehaničar svo vrijeme pomno prati njegov rad. Kada je završio, mehaničar mu reče:
-U redu, primljen si, a plaća će ti biti 15.000 kuna.
-Zašto 15.000 kuna, začuđeno je upitao ginekolog.
Mehaničar mu odmah objasni:
– Vidiš, mašinu si pravilno rastavio. Sastavio si je isto tako pravilno. Ali pošto si sve to napravio kroz auspuh, dajem ti još 5.000 kuna.