Volite je i u autu!

Bilo da se radi o starom autu, novo, velikom ili malom, san svih nas je pogirati se u njemu sa djevojkom ili momkom. To je djecacki san, auto, djevojka i paket zastite, naravno. Pa ne treba zastita samo za “velikog djecaka”, ali isto tako treba razmisljati i o drugim stvarima, kao sto su temperautura, razni miris, uredjenost ili polozaj.

adjaofjawi2
Svakako da niko ne zeli zavrsiti u hitnoj nakon takvog uzivanja. U ovom tekstu vam donosimo najbolje poze za pravu ljubav u autu!

* Klasicna poza, ali sigurna. On treba da legne na suvozacevo sjediste i pustiti njuu da ide gore, kako bi obavila sav posao. Ovo ce vam dati dosta komfora.

* Zabava na zadnjem sjedistu? Sto da ne, dobar nacin zabave za sve nas.

* Pokušajte položaj poznat po mnogima “pseći”. Žena je na sve četiri, a muškarac penetrira kleči iza nje. Ova pozicija je odlična za stimulaciju oba partnera uz veliko uzbuđenje u G-točke te koristi vrlo duboku penetraciju. U ovoj pozi, muskarac odredjuje ritam i dubinu penetracije, tako da žene mogu samo uživati.

* Savez tigra: Žena leži na sjedalu s nogama savijenim i drži oko struka njenog partnera. Čovjek čuči dolje na ženi te uživa. Kao i prethodni ovaj položaj omogućuje duboku penetraciju do kraja

Svakako da se moze koristiti i prtzljaznik, to daje dovoljno mjesta da se mozete osjecati kao u krevetu.

Bitna stvar, dignite rucnu i pazite gdje parkirate.