Sinoć sam upoznala dobrog i finog momka u diskoteci

21

Sinoć sam upoznala dobrog i finog momka u diskoteci. Ali, pošto ja inače padam na kretene, većinu vremena dok smo pričali, gledala sam u nekog kretena iza njega. Žene, ko bi nam ugodio…

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sreli se Mujo i Haso na nebu.
– Od čega si ti umro, Haso?
– Od zime! A ti?
– Od sreće!
– Pa kako to!
– Eto, došao ja kući, vidim Fatu golu u krevetu i odmah pretražim cijelu kuću: podrum, tavan, ispod kreveta. Ne nađem nigdje nikog i od sreće umrem.
– eh, da si pogledao u frižider, danas bi obojica bili živi.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sjedi đavo jr. dole u paklu i razmišlja. Pita ga tata: Sine šta ti je , vidim da si sav bezvoljan. đavo jr. mu odvrati: E tata moj , ja bih volio da si dovedem djevojku za ženu. Tata mu kaže: Pa nikakav problem, sad ću ti ja pokazati mjesto na Zemlji gdje su najljepše žene i ti samo biraj. Odlično, hvala ti tata!- kaže đavo jr.
Nije prošlo dugo vremena a đavo jr. se vraća kući ali bez žene. Pita ga tata: Šta je sine, zar nisi našao niti jednu koja ti se sviđa? Ma tata našao sam ja stvarno prelijepih žena ali niti jedna od njih nije bila djevica a ja bih baš htio djevicu!
Ajme sine težak zadatak, pričekaj malo da ja nešto smislim pa ćemo se dogovoriti.- kaže tata.
I prođe tako neko vrijeme i vrati se tata i kaže sinu: Slušaj dobro sine, bilo je vrlo izazovno ali uspio sam. Otiđi tamo gore na proplanak pokraj stare crkve, sjedni ispod oraha i čekaj. Kada pokraj tebe prođe djevojka koja pjevuši znaj da je ona prava djevica.
I tako i đavo jr. učini. Sjedio je tamo skoro dva dana i kada je već mislio odustati prođe pokraj njega prelijepa djevojka koja je pjevušila. đavo jr. je uzme i odvede sa sobom u pakao.
I tako sad ja vas pitam koja je pouka ove priče?

Naravno – djevojke jebite te se da vas đavo ne odnese!