Pre dve godine sam bila u jako teškoj životnoj situaciji

20

Pre dve godine sam bila u jako teškoj životnoj situaciji. Trebao mi je veliki novac za lečenje u inostranstvu. Nakon par meseci borbe i traženja donatora, jednog dana su mi javili da je na račun leglo skoro 20.000 eura iz Švedske. Slučajno sam, pre nedelju dana, saznala da se radi o mojoj prvoj, velikoj ljubavi sa kojim sam planirala budućnost pre skoro 30 godina, ali nas je njegov odlazak u inostranstvo razdvojio. Udata sam i imam troje dece, ali ne prođe ni dan a da ne pomislim na njega i koliko želim da ga zagrlim i da mu se zahvalim na svemu! Ljubav nema granica a ja ga volim i dalje…na svojstven način…

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Zena dolazi kuci i kaze svom muzu:
– “Sjecas se onih glavobolja koje sam imala sve ove godine? E pa vise ih nemam.”
– “Nemas vise glavobolja?” – pita muz – “sto se dogodilo?”
Zena odgovori:
– “Prijateljica mi preporucila da odem do hipnotizera. On mi je rekao da stanem ispred ogledala, i dok se gledam da ponavljam: ‘Nemam glavobolju, ja nemam glavobolju, ja nemam glavobolju.’ Upalilo je!
Glavobolja je nestala.”
– “To je… to je… pa to je divno.” – kaze muz.
– “Znas, ni ti nisi bio bas vatren u krevetu proteklih par godina. Zasto i ti ne bi otisao do njega i provjeris moze li ti pomoci?!”

Muz se slozi s idejom. Nakon par tretmana, muz dodje kuci, strga si odjecu, podigne zenu i odnese je u spavacu sobu.

– “Ne mici se, odmah cu se vratiti.”
Ode do kupaonice, vrati se za par minuta, skoci u krevet i vodi ljubav s njom kao nikad prije.
Kaze zena:
– “Uaa, to je bilo predivno!”
– “Cekaj malo!”, kaze muz i ode jos jednom do kupaonice i vrati se u krevet na drugu rundu koja je bila jos bolja od prve. Zeni se zavrtilo u glavi!
Kaze muz opet,
– “Ne mici se, odmah cu se vratiti.” i ode.

Ovaj puta zena polako na prstima dosulja do kupaonice da vidi zasto joj muz stalno mora ici. Proviri kroz vrata i vidi njega kako stoji pred ogledalom i govori:
– “Ona nije moja zena. Ona nije moja zena. Ona nije moja zena… “