Postoji žena…

40

Dok vičeš na svog muškarca, postoji žena koja bi ga šutnula u du*e ili ja*a. Dok histerišeš i trošiš mu pare, postoji i žena koja bi mu i krv popila. Dok ljutito bacaš stvari po kući, postoji žena koja bi i njega izbacila iz kuće. Dok tebe boli glava i ne možeš da se kre*eš sa njim, postoji žena koja ga iznervira da i njega zaboli glava. Ali muško k’o muško – uvek misli da ima bolje!

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Na ručku na koji je bila pozvana porodica iz komšiluka, mali Perica se ponudio da izgovori molitvu:
• Dragi Bože, zahvaljujem ti što si mi dao tako dobre roditelje. Hvala na gostima i njihovoj deci, koja su mi pojeli sve kolače i sladoled. Blagoslovi ih tako da više ne dolaze ponovo.
Oprosti komšijinom sinu koji se valjao sa mojom sestrom na njenom krevetu, i njegovoj sestri zato što je jela kobasicu iz gaća moga brata.
Ove zime molim te pošalji odeću svim siromašnim, golim tetama iz tatinog telefona i izgradi skrovište za jadne muškarce koji koriste maminu sobu kada je tata na poslu.