Ovo nisam nikome rekla, a prosto ne mogu to

29

Ovo nisam nikome rekla, a prosto ne mogu to da drzim vise u sebi. Spavala sam sa tatom od drugaric, koju znam od svoje 3. godine, sada imam 19. Znam da je to za osudjivanje, ali on me u potpunosti privlaci. On je u braku sa njenom mamom, vec oko 30 godina. Nekad sam ljuta na sebe zbog toga, ali on je bio inicijator svega toga. Mada, ne kajem se sto sam to uradila i mislimda bih opet to uradila, kada bih imala priliku.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Zima se spustila a u pećini mede u zimskom snu. Iznenada se jedan medo probudi i ubi se od dosade. Probudi medo drugog medu pa ga pita “ej haj’ ba da se malo seksamo”, a ovaj će “jesi normalan – vidjeće nas neko”. “Ko nas moze vidjeti? Zima je i svi spavaju”. Tamam se mede zadeverale, kad ovaj jedan ugleda zeku kako viri ispod stijene. Mede skoče za njim i počnu ga ganjati da ne prepriča u šumi. Tamam da uhvate zeku, kad on skoči u jezero. Mede počese tražiti po vodi. Medo zaroni i izvuče nešto – kad ono dabar i kaže “Djeste pederi!!!”