Ovaj život je pravo čudo

27

Ovaj život je pravo čudo… Pre godinu dana sam bila u petogodišnjoj vezi koja nije obećavala, bila sam ravnodušna i bez volje za životom. Danas sam zaljubljena, voljena, verena za muškarca sa kojim sam 9 meseci u vezi i pre NG smo saznali da ćemo postati roditelji. :) Zato ljudi moji, ne gubite nikada nadu u bolje sutra, i znajte da se sve, ali baš sve, dešava sa razlogom. :)

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ubica osudjen na dozivotnu robiju, nakon 20 godina zatvora, pobegne.Dok je bio u begu, provali u kucu, i sveze mladi par sto je tadabas gledao obavestenje na TV-u kako je nedavno pobegao… Ubica sveze tipa za stolicu na jednom kraju sobe, i zenu za radijator na drugom kraju sobe. Prisao joj je, i učinio nesto sto je nalikovalo kao da joj ljubi vrat. Zatim je naglo ustao, i otisao u kupatilo. Koliko je mogao, suprug se primaknuo zeni i rekao joj:
“Draga, ovaj tip nije godinama video zenu. Video sam kako te je ljubio po vratu, i otrcao u kupatilo. Samo saradjuj, i radi sto ti on kaze.Ako hoce da spava sa tobom, prihvati to,i pravi se kao dati odgovara. Sta god daradi, nemoj mu protivrečiti, ili ga naljutiti. Nasi zivoti zavise o tome! Budi jaka! Volim te!”
Nakon sto je ispljunula krpu iz usta, polugola mu zena odvrati:
“Dragi! Tako mi je lakse sto mislis tako! Imas pravo; nije video zenu godinama… ali on mi nije ljubio vrat… sapnuo mi je u uvo kako misli dasi jako sladak, i pitao dali imamo vazelina u kupatilu. Budi jak! I ja tebe volim!”