Kad god mi devojka ne da i posle toga

31

kad god mi devojka ne da i posle toga ode kuci, ja odmah palim komp i gledam sajtove s kurvama i kod koje cu da idem, ali na kraju ipak ne odem, samo se smirim od samog gledanja. ISpovest: Mnogo radim i isto toliko zarađujem. Šest dana mi je haos, moj životni tempo. Sedmog dana, žena, deca i ja, legnemo u krevet, naručimo picu, kupimo sve što treba i ceo dan gledamo filmove, nas petoro u bračnom krevetu. Taj dan me toliko napuni pozitivnom energijom da onih šest ne osetim i cela nedelja mi prođe za tren iščekujući moje porodično izležavanje.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Mlađi muškarac stoji u redu u supermarketu kad spazi zanosnu plavušu iza njega kako mu maše i smije se. Iznenadio se da mu maše takva ljepotica, i iako mu se odnekud učinila poznatom, nije imao pojma odakle, pa je upita:
. Oprostite, mi se znamo?
Ona mu odgovori:
. Možda se varam, ali mislim da ste vi otac jednog mog djeteta!
Film mu se vrati unazad na dan kad je jedini put bio nevjeran. Rekao je:
. Bože, jeste li vi striptizeta s moje momačke večeri, koju sam pred svim prijateljima prcao na bilijarskom stolu, dok me je vaša prijateljica mlatila po guzi mokrim celerom i gurala mi krastavac u šupak?
. Ne – odgovori ona – Ja vašem sinu predajem engleski.