Djevojka je bila mrtva pijana: Ono što je ovaj momak uradio pred kamerama, ostavit će vas bez riječi!

18

Nakon što su oboje došli do stana, u pripitom stanju, tamo su nastavili sa svojim opijanjem. U jednom trenutku, djevojka je popila previše, i ubrzo zaspala mrtva pijana! Umjesto da iskoristi situaciju, kao što bi to učinile mnoge kukavice od muškaraca, ovaj džentlmen se ponio na način, koji bi mnogima trebao da bude važna lekcija: Pravi muškarci ne siluju! To je ujedno i poruka ove viralne kampanje…

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

arzan je cijelog života živio u džungli i nije imao pojma o seksu.

Jane je odlučila da mu da par sati seksualnog odgoja i sve simbolički objasni kao malom djetetu:” Tarzane, ovo što ti imaš obješeno tu između nogu je tvoja krpica, a ovo što se nalazi meni između nogu je mašina za pranje rublja… Dakle, ti moraš tu svoju krpicu prati u mojoj mašini.”
Slijedećih 5 noći Tarzan je prao svoju krpicu bez prestanka.

Kada je iscrpljena Jane uspjela da dođe do daha reče mu:” Tarzane, slušaj me… Pranje te tvoje krpice ne smije biti tako često, jer će se mašina pokvariti.”

Trebaš je prati svakih tri do četiri dana. Tarzan je posluša i idućih mjesec dana je nije ni pipnuo.

Jane uhvati nervoza i jednog dana ga upita: ” Tarzane, šta ti je? Zašto već mjesec dana nisi oprao svoju krpicu u mojoj mašini?”
Tarzan joj sav ozaren s veseljem odgovori:”Tarzan se naučio prati na ruke!!!