DEVOJKA I JA SMO JEDNO VEČE IZAŠLI U GRAD SA NJENOM NAJBOLJOM..

14

Devojka i ja smo jedno veče izašli u grad sa njenom najboljom drugaricom, njenim dečkom i još par ortaka. Mi smo u Jerkoviću, pa nas je mrzelo da se vraćamo u 4 ujutru kući, a i da plaćamo taksi. Odlučili smo da prespavamo kod njene drugarice, pošto je stan predratni, ogroman, a ona je tu živela sa sestrom koja je otišla kod dečka u Novi Sad na vikend.

Elem, spavali smo, i ja sam u snu osetio kako me devojka oralno zadovoljava. Naravno, počeo sam da se budim sa ogromnim kezom oko glave, međutim, kad sam pogledao dole ugledao sam najstrašnije žensko lice na svetu i istovremeno shvatio da moja devojka mirno spava pored mene.

Ta devojka je imala iskrivljeno lice, prebelo, crne oči, dugu tamnu kosu i belu spavaćicu. Počeo sam da vrištim a ona se hitro sklonila i iskočila kroz prozor. Otrčao sam do prozora da vidim gde je, međutim, nikoga dole nije bilo. Bio sam prestravljen, a vidite me ja imam 190 cm, 90kg, treniram džudo, retko šta mene uplaši.

To popodne smo zvali vlasnicu da pitamo da li se u tom stanu desilo nešto čudno na šta nam je rekla da je tu davno živela porodica čije se ćerka bacila sa prozora, ispričao nam je Marko P.