Da, ja sam ta koja se udala za bogatog tipa zbog para

6

Da, ja sam ta koja se udala za bogatog tipa zbog para.. Živjela sam u siromašnoj porodici, nismo imali ni da se prehranimo kako treba . Zadužili smo se 3 hiljade eura, a onda je moj brat počeo da se bavi sumnjivim poslovima pa se zadužio još 10.000,tj bneki tipovi su ga zeznuli pa je to morao da isplati i to je nekako morao da vrati jer mu je život bio u opasnosti .. Ovaj momak je sve znao i zaprosio me , rekao da će vratiti sve dugove. To je i uradio, moji sada lijepo žive, brat završava fakultet, opametio se, posao ga vec čeka, treba da se oženi.. Ja muža nikada nisam izdala, bila sam mu vjerna i srećan je, voli me, uskoro ću da mu rodim sina.. A ja… ja sam jako nesrećna, ne volim ga, ne volim ni sebe , umirem sve više.. Potonula sam da bi njih izvukla iz svega, nije mi se ostvarila želja da nekog volim i budem srećna sa njim.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ide crnac pustinjom i kuka: – joj nemam hrane,nemam vode šta cu sad!
Kad se od jednom pred njim stvori čarobnjak i reče:
– Ispunicu ti tri zelje.
1.Hoću da budem belac.
2.Hoću da imam deset žena na dan.
3.Hoću da imam uvek vode.
Čarabnjak razmisli i pretvori ga u WC šolju.

Šta crnac radi kad gleda prazan papir?
-Čita svoja prava!

Idu 3 crnca nudistickom plažom, a jedan ima belu kitu. Svi ljudi začudjeno gledaju, a najradoznaliji pridje i upita ih: – Kako to da je ovom crncu beo?
– Nismo ti mi bolan crnci. Mi smo rudari iz Zenice, a njemu je sinoć bila žena u poseti!