A Sada Jedna Ispovest Koja Je Definitivno Nadj*Bala Sve…

11

Ovih dana čitamo svakakve ispovesti, tužne, sretne, bolesne, brutalne. A sada jedna ispovest koja je definitivno nadj*bala sve ostale. Pa Bože, kako ljudi mogu bit ovako bolesni?

Imam dve kcerke i vise volim ovu ljepsu i zgodniju, gotivim je i vodim je svuda, dok ovu debelu i ruznu uvijek ostavljam kod kuce i galamim na nju.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sjedi đavo jr. dole u paklu i razmišlja. Pita ga tata: Sine šta ti je , vidim da si sav bezvoljan. đavo jr. mu odvrati: E tata moj , ja bih volio da si dovedem djevojku za ženu. Tata mu kaže: Pa nikakav problem, sad ću ti ja pokazati mjesto na Zemlji gdje su najljepše žene i ti samo biraj. Odlično, hvala ti tata!- kaže đavo jr.
Nije prošlo dugo vremena a đavo jr. se vraća kući ali bez žene. Pita ga tata: Šta je sine, zar nisi našao niti jednu koja ti se sviđa? Ma tata našao sam ja stvarno prelijepih žena ali niti jedna od njih nije bila djevica a ja bih baš htio djevicu!
Ajme sine težak zadatak, pričekaj malo da ja nešto smislim pa ćemo se dogovoriti.- kaže tata.
I prođe tako neko vrijeme i vrati se tata i kaže sinu: Slušaj dobro sine, bilo je vrlo izazovno ali uspio sam. Otiđi tamo gore na proplanak pokraj stare crkve, sjedni ispod oraha i čekaj. Kada pokraj tebe prođe djevojka koja pjevuši znaj da je ona prava djevica.
I tako i đavo jr. učini. Sjedio je tamo skoro dva dana i kada je već mislio odustati prođe pokraj njega prelijepa djevojka koja je pjevušila. đavo jr. je uzme i odvede sa sobom u pakao.
I tako sad ja vas pitam koja je pouka ove priče?

Naravno – djevojke jebite te se da vas đavo ne odnese!